Claudiu Zglobiu General Manager Exflor

Am avut o colaborare deosebită cu Agenția Oryon Imobiliare din Târgu Jiu, profesionalismul si suportul lui Ionuț fiind un real ajutor in dezvoltarea afacerii noastre. Multumim!

Iulian Marius Cotoc Director General Opti-Plus Romania

Este extraordinar cand de partea cealalalta a „firului” se afla o echipa de profesionisti. Energici, capabili, pozitivi, mereu aproape. Detin tehnica de argumentatie, fara actiune promotionala ca suport, compensand integral cu personalitati placute si ferme. Dupa ce se apeleaza la serviciile oferite de aceasta echipa de profesionisti, se poate declara, fara indoiala, cresterea increderii in acest tip de servicii. Promovarea se face prin calitatea serviciilor si prin personalitati”

Alin Stana Director Regional Expansiune

Pentru cei care stiu ce inseamna relationarea cu agentii imobiliari, agentia Oryon Imobiliare este ca o „boare” de profesionalism. Desi sceptici la inceput, am decoperit pe parcurs niste oameni, care ne-au devenit prieteni mai apoi,care ne-au inteles de la inceput toate dorintele si conditiile si care nu ne-au spus „nu se poate”. Ne-au dat incredere in noi si ne-au incurajat, ca orice ar fi, trebuie sa mergem inainte. Ne-au fost prezentate ofertele de interes, si nu orice, cum se obisnuieste, ne-au sfatuit in toate alegerile noastre, ne-au reprezentat in momentul tranzactiei, au negociat pentru noi si ne-au sustinut pozitia in fata proprietarului. Ce-am inteles, este ca sunt niste oameni cu un stil de lucru foarte civilizat, sunt pasionati de ceea ce fac, sunt corecti si buni consilieri. Invit pe oricine sa colaboreze cu Oryon Imobiliare, pentru ca va descoperi ceea ce credeam ca nu exista la noi, in domeniul imobiliarelor: profesionalism, pasiune, corectitudine si daruire.

Andreea Gust Manager Expansiune Tiriac Energy

Doresc sa va multumesc pentru colaborarea constructiva si agreabila pe care o avem, iar ca si caracterizare a modului de lucru pe care il abordati dumneavoastra/ agentia, sunt doua cuvinte care pot exprima aceasta colaborare: seriozitate si profesionalism.

EnglishRomanianSpanish